Jaha ...

2008-10-26 - 19:12:23
då var det söndag igen då :( usch vill inte ha måndag. Jag jobbar förmiddag i veckan och jag hatar det, får sån hemsk söndags ångest. Jag är verkligen ingen morgon människa. Men men bara 2veckor morgon vecka och 1kvälls vecka kvar sen drar vi :D Iiiiiiiiiiiiiiii så underbart skrämmande roligt det ska bli :D Kan verkligen inte förstå att vi åker om 3veckor?!


Helgen har varit helt underbar. Jag jobbade natten mellan fredag och lördag. När jag vaknade på lördag så var det bara till att fixa sig och sen åka in till stan för att träffa Ia. Jag har saknat henne så otroligt mycket. Sist vi sågs var i sommras någon gång. Hon bor i Borås och vi träffades första gången när jag bodde på Korfu. Hennes M är från Korfu.
Jag mår super bra när vi umgås och jag har alltid så roligt när vi träffas.
Vi gick på stan hela dagen, kollade i affärer, käkade lunch och bara tog det lugnt. När vi började bli trötta så bestämde vi oss för att gå hem till hennes bro och flickvän för att äta lite gott. Vi kom på att Sex And The City filmen precis kommit ut så vi jagade runt på 3 Video Butiker innen i JKPG. Den var uthyrd på alla utan den sista :D hihi så kul!
Bror Ia och hans flickvän hade det hur fint som helst och vi blev bjudna på super go mat och vin. Vi pratade och mös. När bro Ia med flickvän gick på bio så intog vi soffan men choklad och sex and the city. Fan vilken bra film, super!

Frukost blev hemma gjorda sconce som bror ia med flickvän bjöd på, smarrigt värre. Lite prat innan jag var tvungen att åka hemåt :( Tack för en underbar helg och massa go mat :D
Hemma väntade ett boxpass, jag höll i det som tur var. Har varti ganska så förkyld i veckan som varit så jag tar det lite lugnt me träningen just nu. Doktorn säger attjag har luftrörskatarr så det är väl bäst att ta det lite lugnt :S

Gud vad jag saknar min J, känns i hela kroppen. Men jag åker till han nästa helg så det känns lite bättre när jag vet att det bar är 5dagar kvar tills vi ses. 

hihi Love u!










Ia & M Ia & M

Är ni sugna på att kolla in på vår resedagbok?
www.resedagboken .se    
JohanMia heter vi där.

Tjingeling

Hostattack!!!!

2008-10-19 - 20:09:58
Jag är visst inte så bra på det här med att blogga (skämms) men jag glömmer helt bost att jag har en blogg. Men nu är jag tillbaks en lite sväng i alla fall :D hoppas någon blir lite glad ;)

Har lämnat av J på stationen idag, känns inte som det vr så länge sedan jag gjorde det men det har gått över 2veckor i mellan.
Han kom i onsdags em men jag har tyvärr inte varit så rolig att umgås med. Är sjuk lr har varit i alla fall. Hostar och snorrar och är på allmänt lättretat humör USCH!!! skämms för det med. Men helgen har varit underbar för det, gått på bio och tittat på film och bara varit med varandra.
Det har blivit mycket resprat och planering. Bara 4veckor kvar nu, pirrigt :D
Vi har försökt hitta något vandrarhem i Buenos Aires men det verkar inte så lätt, har bara hittat massa hotel som kostar massor :S Vet du något så kom gärna med tips!
I morse tog vi en lång och härlig promenix med vovvarna. Till en början var jag så irriterad, det är inte lätt att gå med hundar som knappt kan gå i koppel :( men jag lugnade ner mig och njöt av Js sällskap och det fina vädret.

I veckan har jag inget jobb :S går neråt just nu på tvätteriet och jag har smått panik. Vad ska jag göra hela veckan? Känns konstigt att inte jobba och sen måste pengarna in. Skulle vara skönt att börja träna igen men om förkylningen ej är bättre i morgon så måste jag hoppa det med. Är förövrigt innen på min 4vecka men snuva och en jäkla hosta. Hostade i 30min konstant i fredags på BION!!!! jag trodde jag skulle dö och att någon skulle vända sig om och säga till mig att vara tyst. Jag hade retat ihjäl mig om någon hostat så som jag gjorde. Så typiskt att jag fick en sådan hostattack när jag satt där. Har nog aldrig i hela mitt liv varit med om det innan, sjukt.
Vi såg Step brothers, nämnde nog inte det. Helt ok film men inget bio material precis.

Nä nu ska jag ta och göra mig en kopp ChaiLatte och se vad som finns på dumburken.
Tjingeling!!!


 så söta!




Så Söta!






 

Slut på helgen....

2008-10-05 - 21:14:27
Ja då var det måndag imorgon igen. Varför måste helgen gå så fort?
Min helg har varit helt okej. I fredags blev det fika inne i Jkpg med två kompisar. Super trevligt och mysigt, hur mycket folk som helst.
I lördags så var det höstmarknad här in the big city Skillingaryd. Det är inte så mycket att ha plusa att det är samma skit varje gång. Jag tog mig en runda och som vanligt så kom jag hem med en påse marknadsgodis.
Sen blev det att sova en stund för jag skulle jobba 21-07 på ett äldreboende. Men ack, det blev inte mycket sömn, sån hemsk rethosta, jag dörrrr. Men men det gick bra att jobba ändå för det var så otroligt lugn.
Dom har fått sig en ur go massagestol så jag tog mig en åktur. Fan så skönt vill ha en sån hemma. Kl 07 tog jag mig hem och sov sen ganska så gott.

Vaknade 13 idag av att jag var såååå hungrig, hehe. Frukost är det bästa målet på hela dagen och jag kan äta massor.
Det hade kört ihop sig på gymmet i kväll med så jag fick hoppa in för en tjej som skulle haft fartfylld gympa. Jag köra ingen gympa så det blev en lite överraskning för dom som kom för att gå på gympa. Jag var orolig att flera stycken skulle gå ifrån när jag medelade att det blev box i stället för gympa men inte då och dom tyckte det var jätte roligt.

I veckan blir det till att jobba kväll, underbart att slippa gå upp kl 5 på morgonen. Det blir till att träna på förmiddagarna hela veckan för nu måste jag komma igång. Jag vill ner ca 5kilo innan vi åker. Kommer bli tufft för vi åker ju om 6veckor :S haha men jag ska kämpa på.

Nä nu ska jag strax hoppa i säng.
Go'natt!!!



Bebis...

2008-10-04 - 14:35:30
Jag har precis läst lite andras bloggar och då hade en av tjejerna varit inne på en sida på internet där man kan med hjälp av kort på dig och din partner se hur ditt barn kommer att se ut. Haha så jäkla hemskt, jag dör.......

Dessa kort satte jag in:






och här 9månader senare har vi vårt lilla barn:




Fan så jäkla hemsk unge. Röd hårig me???
Vi får nog helt enkelt adoptera.
hahaha

Höst......

2008-10-03 - 19:16:10

Då var det fredag igen. Hur skönt som helst men samtidigt ganskaså tråkigt.
Jag tycker det är skönt att få va lite ledig och inte behöva stiga upp kl 04:50 imorgon men det är så tråkigt här, finns inget alls att göra. Det som är bra med jobbet är att man har folk omkring sig och kan prata och skratta. Här hemma på landet utanför världens tråkigaste lilla håla finns inget att göra. Det är så dött, tyst och bara så trist. Jag har försökt att ragga upp någon som vill  ta en fika och bra prata. Men alla verkar upptagna med sitt. Alla verkar ha ett sånt "fullt upp att göra hela tiden" liv. Det vill jag med ha, jag vill med va påväg någonstan, till någon. Men så är det sällan här, vet inte riktigt varför. Kan det va för att det är en liten håla man bor i eller??? Det känns ganska så ensamt imellanåt.
Jag är nog en person som vill att det ska hända saker hela tiden. Det är tråkigt att vara ensam, vist är det skönt ibland men för det mesta så är det tråkigt.

Just nu sitter jag i köket, har precis kommit in från en promenad i skogen med Röja. Det är helt underbart ute, vädret, färgerna och lukterna. Hösten är en underbar årstid allt är så lungt och stilla.
Man blir väldigt shoppar sugen vid den här tiden på året. Det finns så mycket fina tröjor och skor jag blir helt snurrig. Tänk dig ett par jeans en snygg stickad tröja och ett par läckra stövlar, super snyggt.
Och mysfaktorn stiger på hösten med. Massa levande ljus, pojkvännen ner kurade i soffan med en god kopp te. 



 

Jag har hittat en tatuering jag är väldigt sugen på att gör. Men jag ´är inte hundra ännu.

Vad tycker ni?

RSS 2.0