Jaha ...

2008-10-26 - 19:12:23
då var det söndag igen då :( usch vill inte ha måndag. Jag jobbar förmiddag i veckan och jag hatar det, får sån hemsk söndags ångest. Jag är verkligen ingen morgon människa. Men men bara 2veckor morgon vecka och 1kvälls vecka kvar sen drar vi :D Iiiiiiiiiiiiiiii så underbart skrämmande roligt det ska bli :D Kan verkligen inte förstå att vi åker om 3veckor?!


Helgen har varit helt underbar. Jag jobbade natten mellan fredag och lördag. När jag vaknade på lördag så var det bara till att fixa sig och sen åka in till stan för att träffa Ia. Jag har saknat henne så otroligt mycket. Sist vi sågs var i sommras någon gång. Hon bor i Borås och vi träffades första gången när jag bodde på Korfu. Hennes M är från Korfu.
Jag mår super bra när vi umgås och jag har alltid så roligt när vi träffas.
Vi gick på stan hela dagen, kollade i affärer, käkade lunch och bara tog det lugnt. När vi började bli trötta så bestämde vi oss för att gå hem till hennes bro och flickvän för att äta lite gott. Vi kom på att Sex And The City filmen precis kommit ut så vi jagade runt på 3 Video Butiker innen i JKPG. Den var uthyrd på alla utan den sista :D hihi så kul!
Bror Ia och hans flickvän hade det hur fint som helst och vi blev bjudna på super go mat och vin. Vi pratade och mös. När bro Ia med flickvän gick på bio så intog vi soffan men choklad och sex and the city. Fan vilken bra film, super!

Frukost blev hemma gjorda sconce som bror ia med flickvän bjöd på, smarrigt värre. Lite prat innan jag var tvungen att åka hemåt :( Tack för en underbar helg och massa go mat :D
Hemma väntade ett boxpass, jag höll i det som tur var. Har varti ganska så förkyld i veckan som varit så jag tar det lite lugnt me träningen just nu. Doktorn säger attjag har luftrörskatarr så det är väl bäst att ta det lite lugnt :S

Gud vad jag saknar min J, känns i hela kroppen. Men jag åker till han nästa helg så det känns lite bättre när jag vet att det bar är 5dagar kvar tills vi ses. 

hihi Love u!










Ia & M Ia & M

Är ni sugna på att kolla in på vår resedagbok?
www.resedagboken .se    
JohanMia heter vi där.

Tjingeling
Postat av: Anna

Vad roligt för dej mia! :D Saknar dej så mkt.

2008-10-26 - 20:05:44
URL: http://annanorlin.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hej igen, kom på att jag ska till mormor och morfar på middag, men eftersom de ska ut på krogen lär jag väl hämta hem ha jag bor med, så vi skulle kunna ses efteråt om det funkar för de andra tjejerna. pratat med madde? kommer hon också?

2008-10-27 - 10:15:29
URL: http://hannamariak.blogg.se/
Postat av: Anna

Sv; Haha jaa visst blev hon sööt!! :D

Tack! På H&M, hör och häpna ^^^hihi



PUSS

2008-10-27 - 13:14:36
URL: http://annanorlin.blogg.se/
Postat av: Hanna

Absolut. Vore jättetrevligt! Kram

2008-10-30 - 12:19:34
URL: http://hannamariak.blogg.se/
Postat av: linn

hihi jaa, Anna och jag är läskiga och påhittiga!! >:D Mohahahahahaaaa

2008-11-02 - 14:45:48
URL: http://linnorlin.blogg.se/
Postat av: linn

hahaha jaa, när du säger det så gör jag ju det!! :P

2008-11-03 - 18:13:23
URL: http://linnorlin.blogg.se/
Postat av: isabel

sv; Nope :( jag var ui stugan då :( sj?? :D

2008-11-09 - 13:29:48
URL: http://isabelnorlin.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Hej tjejen!



Ska bli jättekul att ses på lördag! Tråkigt att inte få träffa er på så länge sen, men ni kommer ju att få en riktigt häftig resa! Kul att ni passar på medan ni har tid! Ses på lördag! Kram!

2008-11-13 - 15:05:55
URL: http://pernillaohlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0