GRATTIS MIN ÄLSKADE PAPPA!!!

2009-12-18 - 13:29:46



Idag fyller min pappa 49år. Puss pappsing saknar dig!

Hurra Hurra Hurra Hurra!!

God Morgon!!!

2009-12-17 - 10:12:30
Åh vilket underbart väder vi har nu. Det har kommit ganska mycket snö och det är kallt ute, -6 just nu. Solen skiner, kan det bli bättre?
Jag har jobbat dag denna veckan och är nu ledig idag och imorgon och jobbar sedan helgen. Johan är också ledig idag men har åkt iväg med sin pappa en runda för att leta lite julklappar. Jag ska strax kila till äffären för att köpa lite ingridienser för att baka lite pepparkaksmuffins igen ;) Vi ska nämnligen på till Johans farmor och farfar senare i eftermiddag så jag vill ha med mig lite gott fika.
Ikväll sen ska vi gå på bio, En julsaga av Disney. Det ska bli kul för alla som sett den säger att den är super bra. Vi ska se den i 3D också =)

Annars häder det inte så mycket. Jag har några julklappar kvar men får nog vänta tills vi får lön nu innan jul för att ha råd me dom sista. Och på söndag tar vi natt bussen upp till Umeå!! Åh jag längtar så mycket. Saknar min älskade Pappa och alla andra så klart ;) Det går så långtid i mellan vi ses. Hoppas det är ycket snö så vi kan åka scooter och lite skidor. Hundspan var ett tag sedan nu och johan har aldrig åkte de, vore skoj för han. Vi får väl se vad det blir helt enkelt.

Nä nu måst ejag gå och handla. Ha en underbar dag!
Puss.




GRATTIS ISABEL!!! Idag fyller min lillasyster Isabel 14År.

Uppdatering!

2009-12-11 - 11:36:38

Ja då var det ett tag sedan jag skrev igen. Jag är alldeles för lat för att skriva varje dag. Vet ej vad jag ska skriva och det händer inte så mycket i mitt liv just nu så jag låter det gå ett tag så jag får lite att berätta ;)

Vad har hänt då?!
Jo jag har varit hos Maya i Järfälla som för ett tag sedan flyttade dit från Umeå. Så nu är det ganska nära. Det blev en heldag med massa julgodisbak. Vi gjorde Knäck, pepparkakstryffel och saffranskola. Knäcken blev inte jätte bra för vi hittade inte lakrits grejerna som skulle vara i så vi tog hockey pulver istället. Men de smakar typ ingenting. Och saffranskolan smakade knappt något saffran. Men tryffeln blev super god :D

I veckan här så var jag på Julshow med min Johan och hans familj. De var jätte mysigt och var duktiga dom är på att sjunga. Det var Måns, Sonja, Sanna och Shirley som stod på sen. Åh gud vad fin och charmig Måns är. Jag har alltid tyckt han ser super bra ut. Nu är han ännu finare ;)

Jag har hunnit med en del Julklappsköp. Har några kvar men snart är listan avklarad. Svårast är nog Pappa och Tommy. Hmmm skit svårt. Men jag tror jag vet vad pappa ska få om det hinner bli klart i tid ;)
Det är ju några stycken att köpa till men det blir inget dyrt bara något litet. Men det är väl tanken som räknas, hoppas jag :S

Ikväll kommer mamma och plast pappa Jonas på besök. Dom ska stanna till söndag. Det ska bli jätte skoj :D Vet bara inte riktigt vad vi ska ta med dom på. Blir väl att visa slottet och kyrkan en sväng på stan och middag hos Johans päron.
Vi får väl höra oss för vad dom vill göra.

Igår bakade jag lussekatter. Det luktade underbart i hela lägenheten. Bullarna blev ganska så stor :D och super goda.

Nä nu ska jag avrunda. Ska ut på stan en sväng och prova en topp/klänning jag har hittat som jag vill ha till juldagen/annandagen. Sen ska jag städa innan Mamma och Jonas kommer ikväll.

Hoppas ni får en super bra helg.
Pussar från mig!


Lite bilder:

       



      

RSS 2.0