Städ, tvätt och handling!

2009-10-23 - 11:35:27
Fredag idag och det är städ och tvätt dag. Vi gick upp 07 för att tvätt. Tvätten är strax klar och det är bara till att dammsuga och torka golven sen är det skinande rent här.För en stund i alla fall, jag tycker det blir så skitigt fort vid den här årstiden.
När vi är klara så blir det storhandling på Ica. Det är alltid lika kul tycker jag men går ju åt en del pengar bara. På tal om pengar så va min lön super kass. Jag har inte jobbat så mycket men trodde de skulle va lite mer. Så jag blev rätt deppig. Jag kan inte göra hälften av de jag ville. Behöver köpa massa vinter kläder och gå till frissn. Vet ej vad jag ska prioritera nu. Usch vad jag hatar att aldrig ha några pengar. Jag kan inte göra ett skit. Jag måste hitta mig ett heltids jobb snarast. Om någon har några tips lr känner någon som vet om jobb så hör gärna av er.

I helgen blir det jobb. jag börjar 20:45 ikväll och går av söndag morgon. Kl 14 på Söndag så ska jag vara på staionen här i Uppsala för att hämta min lilla syster som ska hälsa på i några dagar. Det ska bli jätte roligt måste bara hitta på någon skoj vi kan göra. Hoppas på lite bättre väder me.

Annars har det inte hänt så mycket. Lite jobb och inte så mycket annat.
Nä nu måste jag kila ner till tvättstugan och ta upp sista tvätten.
Trevlig helg!!

Hösten är verkligen här!

2009-10-14 - 17:49:00
Nu var det några dagar sedan jag skrev. Men det har inte hänt så jätte mycket. Fredagen blev det mat ute med Min Johan. Il Forno här i Uppsala. Vi tog var sin stenungs bakad pizza, det var ok men inte jätte gott. Sen blev det en promenad och mys framför tvn.
På lördagen blev det lite shopping. Köpte dock ingenting vad jag kan komma på. Senare på kvällen möte jag upp Johan och hans jobb på en nattklubb här. Det var trevligt att få komma ut lite. Blev väldigt lugnt.
Söndagen var jätte soft. Vi tog oss en promenad till gamla uppsala och tittade på högarna som är vikinga gravar. Vid 18 tiden blev det middag hos hans föräldrar.

I veckan har jag gjort minsta möjliga. Jag är helt slut på dagarna, vet ej vad det är. Trött när jag går upp. trött hela dagen och trött när jag går i säng. Hmm måste va höst vädret som spökar. 
Natten som var jobbade jag. Det var en väldit lugn natt men det gick hyffsat fort ändå. Så idag är jag trött. Sovit super dåligt och gick upp tidigt, kanske lite för tidigt. Det har blivit massa tv tittande idag. Hjälpte Johan att hämta bilar dom hyrt som dom har nu när dom åker till Sundsvall på inventering med jobbet. Så ikväll, natt och tills imorgon kväll är jag ENSAM! =( Inte alls skoj.

Nä nu ska jag ge mig på att skriva mitt CV och personliga brev igen. Ha en bra kväll!
Ciao Ciao!!

Orkar inte.......

2009-10-09 - 17:01:54
skriva ett personligt jävla brev just nu!
Jag har förökt massa ggr att skriva ett personligt brev men det blir inte bra. Sen blir det inte lättare av att Johan inte tycker det är bra. Han bara tittade på det igår och sa: nä det här blir inte bra. Ahhhhhhh jag blir snart galen!
Så jag la det åt sidan idag. Får försöka imorgon igen.

Idag vaknade jag i hyffsad tid, runt 10. Det blev en morgon promenad i solen. Shit vilket härligt väder det har varit idag, helt sjuk. Älskar hösten när det är sådana här dagar.
Annars har ag städat till lite här hemma. Det var ganska så dammigt för vi har haft slut på dammsugarpåsar ett tag. Så nu är det lite renare.
Jag skulle gått en sväng på stan idag och köpt något för mitt presentkort på Gina men jag orkar inte. Tar det imorgon i stället. Ska försöka få med mig Johan på shopping, han behöver lite nya t-shirts me.
Nu strax blir det ett bad och sen när min Johan kommer hem ska vi ut och äta! Det ska bli så mysigt. Det var så länge sedan vi gjorde något tillsammans bara han och jag mer än att sitta hemma och glo på film. Längtar!

Igår fick jag ett samtal från en blomsteraffär om att jag har fått blommogram och de leveras under dagen. Jag kunde inte alls gissa vem det kunde vara ifrån. Lite nervöst och förväntansfullt. Vid 18 tiden kom dom och de var från Min syster Patricia och hennes familj! Hahaha hade jag nog aldrig gissat. Men gud så glad jag blev. Tack Tiza de va super fina!

Nu måste jag hoppa börja göra mig i ordning för mitt hjärta är snart hemma.
Trevlig helg på er!

CV?!!!

2009-10-08 - 16:43:34
Igår hade jag en helt underbar dag. Sov till kl14 men var så trött när jag vaknade. En granne beslöt sig för att borra kl 09:00. Jag hade precis somnat efter min första natt på jobbet. Låg vaken och lyssnade på borrandet i ca 1h. Inte så skoj.
När jag vaknade var det bara att sätta igång med att baka och dona här hemma. Johans familj skulle komma på fika på kvällen. Det var jätte trevligt och jag fick jätte fina blommor och lite slantar som vär väl behövligt. Ett presentkort på Gina fick jag också. Av min Johan fick jag ett presentkort på en spa behandling på 90min (ska bli så skönt) och idag damp Dirty Dancing ner i brevinkasstet. Johans pappa hade köpt två st tårtor, shit vad gott de var men gud va mätt jag var sen. Jag hade ju bakat bullar kakor och kärleksmums också.
Det var jätte trevlitg att alla kunde komma. Saknade dock min familj jätte mycket. Jag fyllde ju inte jämt lr så men det hade varit så mysigt att få ha dom här. Men jag fick ju prata med alla och det var jätte skönt.

Tack Alla för en underbar födelsedag, och tack för alla gratulations mail, sms och samtal. Det betyder jätte mycket!

Idag sov jag ut, vaknade 11:00. Tittade lite på tv och sedan blev det en härlig höst promenad i det helt underbara vädret. Det är så fint när solen tittar fram.
Nu ska jag försöka skriv cv. Jag tänkte skicka in de till Intersport, Stadium, Coop oh MediaMarkt här i Uppsala. Men jag är helt kass på att skriva cvn. Hur börjar man? och hur får man det att låta bra? vad ska man ha med och vad ska man absolut inte ta med???
Jaja jag får sätta mig och spåna lite. Det får bli som det blir.

Mitt hjärta har inventering på jobbet idag så han kan bli jätte sen. Men går allt som det ska så kan han va hemma till 20, hoppas hoppas.
Det är snart helg med. Inte för att det känns något skillnad på helg och vardag för mig just nu men det ska bli skönt ialla fall. Jag har funderat på att gå ut på lördag. Men vill ju inte gå ut själv. Hoppas jag hittar någon som är lite sugen på att hänga me.

Trevlig helg!!!!

Nytt försök!

2009-10-06 - 16:20:45

Ja då gör jag ett nytt försök med att blogga.

Vad har hänt sedan sis?! Jo jag har rest jorden runt med min Johan och flyttat ihop med min Johan i Uppsala. Varit på Korfu med mina systrar. Det har hänt en hel del me dandra ord men det var ju också ett bra tag sedan jag skrev sist.
Resan var helt underbar men gick så fort. Jag längtar redan efter nästa resa som vi inte har börjat planera än. Vi åkte i November förra året och kom hem i Maj detta året. 6 Månader ute på vår stora planet. Kan bara säga att vår planet är en fantastisk plats, helt otroligt underbar!

För ca 5v sedan flyttade jag Upp till Uppsala för att bo med min pojkvänn. Vi bor i en 2:a mitt i centrum.Ett andra hands kontrakt så just nu får vi bo till årsskiftet. Blir till att söka annat för säkerhets skull.
Än så länge har jag inget jobb och ha det ganska så tråkigt här. Men jag hoppas på att jag snart får ett jobb och kompisar så livet blir lite roligare. Uppsala är en jätte fin och mysig stad, trivs bra hittills.

Idag var jag på arbetsförmedlingen, inte till så stor hjäp. får inga bidrag alls och dom säger att det är väldit tufft att hitta jobb just nu. Tack, de viste jag redan! Men men bara att ta sig i kragen och söka allt som finns och inte finns. Ska söka till Stadium, intersport och Coop idag. Hoppas på något svar.
Jag har lite jobb på ett äldreboende inte alls långt från där jag bor men vet inte alls hur mycket det blir. Dom ringer när det behövs helt enkelt. Men lite klirr in på kontot.

Igår blev et lite Ikea. Jag och Johan behöver en hel del till lägenheten. Det blev lite hyllor, köks tillbehör, ljus och annat smått och gott. Vi åkte också förbi Plantagen fär vi köpt elite blommor. Glömde dock köpa krukor till två av dom.
Så nu håller vi på att måla en träfärgad hylla svart som vi ska ha i badrummet. Kommer bli så tjusigt. Hoppas att vi hinner klart tills imorgon när Johans familj kommer på födelsedags fika.
Jo et är jag som fyller år. Hela 28år. Det är int klokt vad gammal man har blivit. Känner mig som 20år inte en dag äldre. Är så mycket jag fortfarande vill göra och se. Men vem har sagt att man inte kan göra det vid 28? Känns bara lite sent, lite stressad.

Nä nu måste jag hinna med lite saker här hemma. Ska jobba inatt 20:45-07:00 på äldreboendet. Ska hinna vila en stund också.




Nyår på Fiji -08/-09

RSS 2.0