Dygnet är för kort!!!

2008-08-27 - 21:02:00

Jag har inte haft tid att skriva. Denna veckan är jag lägenhets vakt och i det ingår det en hund och en katt.
Jag har inte gjort mycket mer än att jobba jobba och träna... tiden vill int eriktigt räcka till :S Usch....

Nu kallar jobbet iegn!

Go'morron!

2008-08-19 - 14:51:38
Nu har jag äntligen stigit upp. Det var väldigt segt idag och natten på jobbet kändes hur lång som helst.
Usch jag är rätt så less på att jobba 5nätters nu.
Det är bara 8nätter kvar, sen vet jag inte vad jag ska göra :S
Jag börjar få lite smått panik över att jag inte vet om jag kommer ha något jobb. Jag har ringt runt till alla mina "extra" jobb och sagt att jag är tillgänglig efter v36, så vi får hoppas att dom behöver mig.

Igår var det super skönt ute. När jag hade piggnat till så tog jag med mig Röja ut på en promenad i
skogen, hur skönt som helst. Jag hade kunnat vara ute hela kvällen. Det var så där ljummet ute, vindarna värmde nästan. Idag är det grått grått grått ute :( usch jag blir så trött och deppig när solen lyser med sin frånvaro.
Men men ikväll blir det tårta och body Pump. Min mamma flyller år :D hihi GRATTIS!!
Sen gymmet på det innan jag måste ta mig till jobbet igen. Men det är bara 3nätter kvar, och på fredag kommer min J :D
Det är 4v sen vi träffades, ska bli så underbart. Usch det är jobbigt att inte kunna ses när som helst. Men men snart är det nog slut på det.

Nä nu skah jag ta mig i kragen och gå ner och äta lite frukost.Min lilla Röja
Röja

Första gången!

2008-08-17 - 20:49:49
Hej hej!
Nu har jag funderat och funderat över att skaffa en blogg och nu gjorde jag det. Jag vet inte riktig vad jag ska skriva om eller hur ofta det kommer bli men jag ger dett ett försök i alla fall.

Idag har jag inte gjort mycket alls. Jag är mest trött och grinig nu förtiden men det har ju sina förklaringar. Jag jobbar som en idiot, blev 7nätter i sträck denna veckan, plus att det bara öser ner ute hela dagarna. Jag blir helt slut, vill bara gräva ner mig. Annars jobbar jag 5nätters veckor nu på sommaren på ett tvätteri lr nej så fick man inte säga, det heter lounching företag.  Jag har bara 2veckor kvar nu, känns skönt en ändå inte. Hade behövt stanna för jag har inget jobb sen och som många vet så åker jag och min J jorden runt den 18/11 så jag behöver verkligen ett jobb så jag kan spara mer pengar.  Vi kommer bli borta i nästan 6månader. Sydamerika står först på listan. Rio de janeiro blir första stoppet och där kommer vi va i 4dagar innan vi ska ge oss ut på en 11dagars bussresa till ett vattenfall som heter Iguazufalls, sen fostsätter vi ner mot Buenos Aires via ett Kaffe destrikt. Vi blir 2dagar i Buenos där vi kommer utforska mm. Sen blir det flyg till Lima i Peru. Samma dag som vi kommer ska vi ut på en 12dagars tur ut till Inka Leden, inka byn och Amazonas jungeln. Nä vi kommer tillbaks från den turen så blir vi kvar 2dagar i Lima för att kolla runt lite. Nästa stopp blir L.A i en dag. Vi skulle inte åka till Usa alls men vi är tvugna att mellan landa där och på grund av tids skillnaderna så blev det en hel dag där, inte fel allas :D Blir väl att ta en taxi in till centrum för en heldags sightsing. Fiji nästa, 2veckor över jul och nyår :D Vi vet inte vad vi ska hitta på där ännu men det blir nog mest att ligga på stranden och utforska ön lite.
Nya Zeeland sen. Vi landar på norra ön och ska ta oss ner med buss lr något annat fordon till södraön. Här blir det lite av varje, som ni kanske vet så är nya zeeland känt för att vara ett äventyrs land, så det kan bli lite fallskärms hoppning mm.
Sen flyger vi Till Australien, ett underbart land. Här har jag varit förut och jag älskar det :D Helt super fantastiskt. Vi landar i Sydney och sen blir det att bussa upp genom landet på guldkusten till cairns, med massa stopp i olika städer. Från cairns blir det flyg ut till Alicesprings för att ta en titt på den stora röda stenen. DÄrifån flyger vi till den nordligaste orten, Darwin. Här stannar vi några dagar innan vi flyger över till Singapore. Nu blir det åter igen buss genom asiens underbara land, upp genom malaysia och Thailand där Bangkok är vårat sista mål. Denan sträcka har vi inte heller planerat så mycket på. Det blir väl att vi kommer ta det mesta som det kommer.
Ja så här ser vår resa ut. Vi längar så vi snart spricker :D


Tack för mig och mitt första inlägg på min blogg.
Ciao tutti!
RSS 2.0