Shopping och Hotellmys....

2008-09-30 - 19:34:46
Fasikens vad tiden går fort... Imorgon är det redan Oktober, igen. Jag tycker inte det var länge sedan det var Oktober förra året. Ganska skrämmande men samtidigt väldigt underbart för snart åker vi. Imorgon är det 1 månad och 18dagar kvar tills vi lyfter. I helgen var J här och vi in handlade lite mer saker till resan. Det blev sovlakan, flygkudde, packpåsar, böcker så som Spanska på resan och Portugisiska på resan. J fick sig också en ryggsäck så han har något att packa i. Nu tror jag att vi har allt vi behöver med oss på resan men det blir säkert att man hittar något litet till.
Snart blir det till att prov packa och se så man får ner allt man ska och vill ha med sig, ryggan får dock inte väga mer än 20kilo så det måste jag kolla med. 

J kom till mig i torsdags förra veckan och stannade tills idag. Vi har haft det helt underbart. J hade bokat in 1natt på hotell i Jkpg. Så i lördags åkte vi in och gick lite på stan i det underbara höst vädret sen blev det till att checka in. På rummet fanns det champanj, choklad, frukt och badrockar, hihi så mysigt. Detta var en tidig födelsedags present för han kan inte komma ner när jag fyller år nästa vecka. Han är helt underbar.

Imorgon blir det jobb igen, var hemma i dag för jag mådde piss när jag vaknade imorse. Jag tror jag börjar bli riktigt förkyld, fan det har jag varken tid eller råd till. Så ikväll blir det till att äta alvedon innan läggdags så jag är pigg imorgon bitti kl 04.50 när jag måsste upp. Jobbar 06-14 denna veckan så jäkla jobbigt. Jag är nog den morgon tröttaste människan som finns. MEn det måste ju göras pengarna måste in.
På tal om pengar så blir det mycket utgifter i Oktober. Jag ska vaccinera mig, klippa mig ochbetala en mobilräkning på 1400kr. Så jag kan inte bli sjuk!

Ciao!!!!


Puss!


                       Höst promenix!

Jag vill också kunna uttrycka mig......

2008-09-11 - 11:23:03

Nu var det ett tag sedan jag skrev något här igen, vet inte varför men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. En orsak kan ju vara att det inte händer så mycket i mitt liv just nu och en annan är att jag vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig.
Jag brukar läsa andras bloggar och blir så fascinerad av hur intressant och underhållande de flesta skriver. Språket är så städat och så prydligt. Jag vill med kunna sriva så, men hur jag än försköker så går det inte. När jag skrivit ett inlägg och sedan läser igenom det så känns det så ointressant och bonigt. Varför?!

Som jag nämnde innan så har det inte hänt så där jätte mycket just nu. Jag har fått lite extra på tvätteriet så denna veckan jobbar jag 14-22 och nästa vecka blir det 06-14.
Jag är mest trött när jag stiger upp, får inget alls gjort. Sen är klockan så mycket så då måste man åka till jobbet.
Men lite har jag fixat ialla fall. Jag har bokat tid för vaccination och det blir inte billigt. Vissa sprutor ska jag ta 3ggr, usch jag är så spruträdd. Men det är ett måste och det känns inte så farligt, än!
Vi har hittat ett billigt vandrarhem i Rio på Copacabana, 100kr person/natt inte illa. Det är en svensk kille som driver det med så det känns bra. Först hade vi besämt oss för ett vandrar hem mitt i centrala Rio tror det kostade ca 400kr per natt för oss två. Gott och komma billigare undan och sen att inte bo mitt i smeten.

På lördag blir det förhoppningsvis lite mys med två tjejkompisar. Blir lite mat, vin och en massa prat. Inte så ofta vi ses så. Oftast är det på jobbet eller på gymmet eller när vi festar och det blir inte samma sak då. Skönt att i bland bara ta det lugnt utan att behöva tänka på att man måste iväg någonstans. Det sak bli skoj!

NU blir det en liten promenad med min lilla Röja innan jag måset göra mig klar för ännu en dag/kväll på Comforta.
Copacabana beach

Allt och inget

2008-09-03 - 14:31:07
hehe jag har inte varit den flitigaste med att uppdatera min blogg. Jag tänker alltid att jag ska göra det men sen gör jag något annat och då är det helt borta :S

Jag har slutat på tvätteriet nu, känns sådär men mest skönt. Jag har varit helt slut den sista tiden. På fredag ska jag till Värnamo på intervju på en bemanningsfirma. Hoppas det kommer gå bra jag behöver verkligen ett jobb nu.
Jag hämtade min syster på stationen i fredags. Hon har varit på KOrfu i 2veckor med en av mina systrar från Umeå, så brun o fin. Dom har haft över 40grader varje dag och inte ett moln på hela tiden. Åhh så härligt.
Annars består mitt liv just nu av träning och att slappa. Ikväll ska jag iväg och jobba på gymmet igen, Box kl 17:15.
Jag har klippt mig med! Bytt frisyr, var så less på mitt hår så det blev en längre page. Jag är nöjd men lite ovant,  har inte riktigt kommit på hur jag ska fixa till det så jag trivs?! Men men det kommer nog.

Nä nu ska jag fortsätta plocka iordning. Jag fattar inte att man kan skräpa ner så mycket.
Kram kramMin nya frillaMin Nya Frilla                                                                                                                      Syster i GreklandSyster i Grekland
RSS 2.0