1:a Advent!

2009-11-30 - 14:01:21
Ja då var helgen över. Shit vad fort det går. 1:a advent avklarat med andra ord, bara 3 kvar sen är det Julafton =) Jag längtar så otroligt till jul. Det ska bli så skoj att få träffa alla hos pappa igen. Hoppas verkligen på snö. MEn det ser ju inte så lovande ut.

Jag har orkar inte skriva mer nu men jag sätter in lite bilder av vad helgen hae att bjuda på.
Tjingeling!



Jag gjorde rinsgrynsgröt till frukost.



Fyrverkerier vid slottet. Hjärtat &jag i väntan på fyrverkerierna.


Sen blev det pepparkaksbak!



Detta hade 1:a Advent att bjuda på!

Jaha...

2009-11-28 - 16:16:21
då var jag själv hemma igen. Johan precis iväg på julfest med sitt jobb. Känns så tråkigt att inte ha ett skit att göra, som vanligt. Men men jag får väl börja ta fram adventsakerna.

Idag blev det lite julklapps inköp =) men gud va svårt det är. Det var så mycket folk på stan me, usch. Blir en sväng imorgon med.

Vi har köpt lägenhet nu. Eller Johan har jag bara hänger på. Känns inte riktigt som det är min men det kanske kommer. Det blev en 2:a på 61kvadrat. Ganska så fräsch men vi ska renovera den lite med. Kommer riva ner en vägg i köket, kakla och fixa till luckorna lite. Badrummet ska vi kakla för där är det bara plast och badkar ska ut och in me en dusch. Jag hade gärna behållt badkar men det är så litet så de får bli dusch. Så vi har en del att fixa med om ett tag. In flyttning blir i slutet av Januari.

Nä nu sk ajag ta och sysselsätta mig lite.
Trevlig helg. Kram!



Underbar dag!

2009-11-21 - 15:08:57
Jag kom precis innanför dörren efter en härlig promenad i solen. Det är helt underbart att solen lyser idag. Inte ett moln på hela himmlen än så länge. Det var ju ett tag sedan man såg solen sist så det var efter längtat och skönt.

Nu sitter jag och lyssnar på P3 och kollar runt lite på nätet. Men strax blir det lite mat och städning. Usch det ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig här just nu. Jag har inte vait så sugen på att städa på ett tag, men nu måste jag verkligen. Men usch vad tråkigt det är men det är skönt och fint när man äntligen är klar. Jag har jätte svårt att bara städa lite. Jag städar alltid super noga, skrubbar toaletten och dammtorkar som en tok. Så det tar sin lilla tid. Men jag har inget annat för mig så det är bara tt sätta igång.

I veckan har jag jobbat 3nätter så jag har varit lite trött, sovit ganska så dåligt. Men jag kan i och för sig sova massor men fortfarane vara helt jäkla slut. Det måste vara vädret men det är så jobigt att jämt vara trött. Jag kommer knappt ur sängen, ögonen vill inte öppnas.
Jag vara på SATS i veckan och tränade BodyCombat,  skit kul. Men jäkla vilken träningsvärk jag har nu. Hela ryggen värker. Det gör ont som fan när jag tar djupa andetag. Haha sjukt otränad är jag just nu. Jag har en gratis träning kvar där sen tänkte jag höra vad ett medlemskap kostar där. Träningen ska igång!

Om en vecka har jag planerat att åka hem till Småland och hälsa på. Jag hoppas på att få jobba lite på Comforta.
Jag har funderat på om man kanske skulle ta ett julbord när man är hemma. Ska kolla upp om någon är intreserad. Det ska bli jätte skoj att få komma hem och träffa alla. Jag saknar dom så. Äta mammas mat, mysa med undarana och gå på långa promenader med min älskade Röja. Kanske en utgång? Hehe vi får väl se vad det blir.

Nä nu måste jag sätta igång med städet annars blir jag väl aldrig klar.
Trevlig helg på er!
Puss Puss



                   



                    

Morning!!

2009-11-14 - 11:46:21
Shit vad trött och seg jag är idag, igen ska jag väl säga. Jag är jämt trött. Vädret är ju int etill någon större hjälp. När jag tittar ut så är det grått grått och åter grått. Det är så grått och mörkt att gatlyserna fortfarande är tända. Jag vet inte alls vad jag ska hitta på med idag?! Jag känner inte alls för att gå ut på promenad i detta gråa tråkiga. Sådana här tider på året ska man vara i varmare länder. Åh vad jag saknar att resa. Jag drömmer mig bort till sol, turkost vatten, snorkling och sand mellan tårna! Jag tittade precis på lite kort från jorden runt resan och då vill jag bara bort ännu mer. Suck och åter suck!!!

Här får ni också drömma er bort lite!



Brasilien!!




Australien!!





Fiji!!





Peru & Nya Zeeland!!





Singapore, Malaysia & Thailand!!



Hahaha !!!....

2009-11-12 - 22:40:50

En skit kul sida  www.nattensmess.se

Have fun!

God Morgon!

2009-11-12 - 10:07:15
Åh jag är helt slut idag. Trött som bara den och fryser hela tiden.
Idag gick vi upp 7 för att tvätta. In me en maskin och sedan ut på en promenad. Nu har J gått till jobbet så jag får ta hand om tvätten själv. Gör mig inte så mycket bara lite tråkigt att va själv.

Igår blev det Badminton, så jäkla skoj. Gick hyffsat bra men känns att det var ett tag sedan man spelade på riktigt. Vi ska försöka gå varje Onsdag framöver.

Helgen som varit va super. Jag möte upp Tess och Björn hemifrån på All för Hälsan mässan i Älvsjö på fredan. De va skoj att gå omkring där och titta på allt och alla som var där. Men vi blev lite besvikna på utbudet. Vi saknade en del kommande redskap och kläder. Fanns lite men inte mycket alls.
När vi va klara där åkte vi förbi i Stockholm och hämtade upp Ia. Hon är en kompis från Linköping som jag lärde känna på korfu när jag bodde där. Mario kunde tyvärr inte komma men det får bli en annan gång.
Det blev matlagning och massa prat. Sen blev det en drink lr 5 för killarna på ett ställe här i Uppsala som heter Terassen. De va trevligt.
Lördan bestod av shopping och fest. Jätte skoj. De komma massa skoj folk. Maja och Andre från Umeå har precis flyttat till Stockholm så dom kom förbi en sväng också. De va roligt att se dom, va nog 2år sedan sist.
På söndagen så åkte dom hem igen :( jätte tråkigt och tomt men hoppas vi ses snart igen.
Just då kändes det att jag saknar alla hem ifrån. Tänk va allt hade varit perfekt om de va lite närmre. Jag längtar tills jag åker hem nästa gång när jag kan träffa alla mina nära och kära.

Nu i veckan så har jag jobbat 2nätter. Jag va så trött. Men det gick ju bra i alla fall =) Nu är jag ledig tills på måndag då jag har 2nätter sen är jag ledig en och jobbar torsdag natt me.
Jag är lite sugen på bio i helgen men vi får väl se vad J känner för. På lördag blir det en sväng till en inflyttningsfest hos en kompis till J. Blir nog ganska så lugnt.

Nä nu väntar tvätten på mig.

Ciao!!!







Här är lite bilder från festen i lördags =)  Tack alla för jätte fina in/utflyttnings presenter!!!



Redan slut..

2009-11-05 - 21:22:57
på denna vecka, lr snart i alla fall. I dag har det varit en hektisk dag. Jag har tvättat, städat och bakar 5 limpor matbröd. J och jag tog oss en kvälls fika med några skivor bröd och tomtegröt. De va jätte gott =) MEn nu är jag helt slut. Ska bara torka golven och sen blir de duschen och i säng. De tar på krafterna att va i gång hela dagen. Plus att jag har träningsvärk i rumpa, ben, rygg och höger arm från att jag och J spelade badminton igår. Haha fan va kul de är men gud va länge sedan sist. Jag spelade de när jag gick på högstadiet och tvälade en del me. Jag var väl hyffsat bra. Men så kul att spela igen och fy va otränada jag är just nu. Jag orkade ingenting =S pinsamt ju och plus att jag är en as dålig förlorare. Jag blev as sur på J me för han kör så fullt spela och han måste ju verkligen vinna me. Kan ju inte förlora mot en tjej ju, så jag surade ihop ett tag där men sen va de bra.

Imorgon äker jag till Älvsjö för att gå med Tess och Björn på Allt om hälsa mässa. De ska bli skoj. Och sen ska vi åka och hämta upp Ia i Stockholm och sen hit till oss. FÖr på lördag blir de party här. Kommer lite folk från alla möjliga håll. Lite småläningar några norrläningar och så klart lite uppsalabor :D De ska bli super skoj. Hoppas min Martina kan komma me. Men inte säker än.

Jag var hos frisören idag me, lr hos en elev. Det blev jätte bra, super nöjd :D Ska bara få koll på hur jag ska fixa de hehe men de blir nog bra.
Nä nu somnar jag snart.
 
Go'natt gott folk!!!


Jag som städar idag och samtidigt går in mina nya pumps ;)

ops....!

2009-11-02 - 21:33:14
ja då var det ett tag sedan jag skrev här igen. Vet ej vardör jag inte gr de troro jag förtränger de.

Min syster Elli var här och hälsade på förra veckan från sönd-torsd. Det var jätte trevligt. Vi gick runt på stan, bakade och så blev det lite sightsing till slottet och kyrkan :D Blev så tomt här när hon åkte hem.
Annars har jag jobbat lite och mest bara gjort ingenting. Jag ska ta och köpa mig ett träningskort nu så jag piggnar till lite och kommer ut. Jag har blivit så trött och seg de sista 2månaderna att jag knappt tar mig ut när jag inte jobbar. De är ju inte så bra. Saknar träningen så in i me.

Imorgon ska jag fixa naglarna hos Hanna. Ska bli kul att träffa henne och prata lite, var ett tag sedan vi såg nu. På torsdag sen ska jag klippa mitt ruffs, kan ju inte bli sämre än vad det redan är. Annars bli det jobb imorgon natt.

Nä nu ska jag mysa me min J och titta lite på tv.
Tjing!
RSS 2.0