Sol!

2010-08-20 - 09:41:28
Vill bara medela att idag är det sol! =) inte jätte soligt men ändå ljust och sol emellanåt.

Jag saknar och längtar efter grekland något så grymt. Det gör ont i mitt hjärta när jag tänker på hur varmt, skönt, god mat, kvällarna, vattnet, stränderna allt!! usch vad det är jobbigt. Detta vara sista och enda sommaren jag inte åkte iväg. Jag mår så jäkla mycket bättre när jag får åka iväg några veckor. Det tycker jag att man är värd oxå när man har slitit hela jäkla kalla höstern och vintern. 

Nä nu blir det promenad och blåbärsplockning.                                 

                             Korfu -07
                           

Semester!!

2010-08-19 - 10:17:44
Nu har jag semester eller jag är inne på sista veckan av mina två jag har i sommar. Just nu är jag nere i Småland hos mammsen och syskon. Vädret här är inte alls på vår sida, regn och mer regn. Vi har varit Jkpg och kikat lite och i går gjorde jag om mina naglar hos Tess =) så fina blev dom. Har tyvärr ingen sladd så jag kan lägga upp bilder just nu.

Idag fyller min älskade Mammi år!! Hurra Hurra Hurra Hurra!!!!
Vi bakade en tårta igår kväll som jag hoppas blir bra. Botten är kladdkaka sedan är det rabarber-hallonmousse och vitchokladmousse uppe på. Ska ta kort när vi ha dekorerat den.
Jag vet inte alls vad vi ska göra idag. Det regnar!! Så vi får väl se.

Innan vi kom oss ner till småland så vara vi uppe i Norr hos pappa, syskon och släkt på alla håll =) Det var så mysigt. Vädret var helt kanon. Vi hann med att fiska , åka båt, åka till farmor & farfar i SnakeLake, träffa faster & kusiner, kräftskiva och mycket annat kul =) Bilder kommer när vi har kommit tillbaks till UpTown.

Träningen står helt still just nu. Är ute och går men inte mycket mer. Men jag har beställt mig en intervalltimer på Gymboss.com =) En rosa!! Ska bli kul att sätta igång igen.
Sen kan jag berätta om ni inte redan vet det vill säga: Jag har fått en fast heltidstjänst på Media Markt =) hihihihi skönt!!! Pengar rullar in som det ska, det går bra nu!!!!!


Nä nu blir det en promenix! Ciao!
Jobbet kallar!

2010-08-04 - 11:49:10
Jag hade tänkt att skriva lite mer idag om vad som är på gång här =) Ganska så roliga saker att berätta och sedan had ejag tänkt lägga upp bilder på hur det går för oss med sovrummet. Imorgon är jag ledig och då ska jag försöka hinna med ett längre inlägg med bilder och lite roliga nyheter =)

Dom hörde precis av sig från jobbet och vill att jag ska komma in så fort som möjligt. Jag börjar egentligen kl 16 idag men men gott med pengar. Så nu måste jag hoppa in i duschen.

Ni måste bara kolla in en träningstjej jag hittade på youtube. Så här vill jag se ut, shit vilken kropp!!! Ska försöka träna efter hennes pass och se vad det kan ge.
http://www.youtube.com/watch?v=iXQhHg53FLg&feature=related

Ha en bra dag!!!


RSS 2.0