Ändrade planer!!

2010-02-24 - 18:51:55
så klart va ju den gröna tapetern restad och kommer in om 3v igen  gahhhhh!!! jag blir galen. Så det blir den rosa istället. Den är jätte fin oxå. Sen blir de andra väggarna lite mer åt det krämvita hållet istället för åt de silvriga.Kylen är helt pucko. +14 står den på och vill inte sjunka. Vet ej vad felet är??!!! Så irriterande.
Nu blir det mat innan den blir för varm :S

Kram

Helt slut!

2010-02-23 - 20:46:36
Usch vad trött jag är när jag kommer hem från jobbutbildningarna. Men kul och fort går det =) Det är mycket "korvstoppning" men hoppas att de mesta fastnar.

Nu har vi ätligen valt ut tapeter till vardagsrummet. Så vi hoppas att dom hinner komma till helgen så vi kan tapetsera. Det kommer bli så skönt att få bort lite grejer från matrummet och få sitta och titta på tv i en soffa och inte på en stol.

Nä nu ska jag göra mig klar för sängen innan jag somna här. Imorgon blir det ännu mer utbildning så klockan ringer 06:00!

God Natt!!
Det blir dom här. Gröna som fondvägg
och den silver/vita på de andra väggarna.


   
   
Vi funderade på dessa men 
det blir lite väl rosa och flickigt.
Men så snygga!
   
Så här har vi det just nu i matrummet :S
Ganska så jobbigt och trångt.

Utbildning & Slipdamm

2010-02-21 - 10:26:30
Här händer det mycket. Vi har nu målat fönster och lackat element så nu är allt så vitt och fint. Vi har inte bestämt oss för tapeter än. Jag ska idag gå och hämta lite mer prover men imorgon måste vi ha bestämt oss för vi vill börja tapetsera nästa helg.

Annars så har jag hat min första utbildningsvecka på MediaMarkt. Det har varit skit kul. Mycket att lära och många att lära känna. Torsdag-Fredag hade vi Teamdays med hela varuhuset i Högbo Brukshotell utanför Gävle. Shit vilket ställe, jätte god mat och super fina rum. Vi trodde vi skulle få bo på vandrar hem eller i en stor gympasal men inte. Skönt var väl de. Vi fick lära känna varnadra genom att ha en slags femkamp. Det var hur kul som helst :D
Nästa vecka blir det ännu mer utbildning. Jag kommer va helt slut men kommer bli så skoj.

Nu ska jag gå ner til tvättstugan och slänga in en tvätt och sedan ta en promenad. Det är sol ute! helt underbart. Lika bra att passa på innan de börjar snöa igen.

Puss Puss!!        

Tapeter!!

2010-02-13 - 18:47:15

Vi har äntligen spacklat klart och ska bara välja tapetrer. Vi tänkte ha en fondvägg bakon tv:n.


      Dessa 3har vi hemma nu och provar och jämför. Vi har bestämt oss för en av dessa men ska ta hem lite andra prover efter helgen. (Färgerna blev inte riktig samma på korten som i verkligheten)

Vilka gillar du bäst?

RSS 2.0