Renovering och massa jobb!

2010-07-28 - 19:19:39
Nu var det ett tag sedan jag skrev igen nu kan jag inte skylla på solen för den har inte varit framme den senaste veckan. Nu skyller jag på jobb istället. Jag har jobbat sjukt mycket de senaste 2veckorna. Jobbade 5nätter irad och gick sedan på samma dag och jobbade på MM och hela helgen. I söndags gick jag på natt efter MM och så blev det jobb igår på MM. Nu är jag ledig 2dagar men jobbar natt i helgen igen. Sedan har jag bara 1veckans jobb på MM innan jag har 2veckors semester =) Jippi!!

Första semester veckan blir det att åka upp till Pappa + syskon, faste, framor&farfar mm uppe i Umeå. Ska bli riktigt roigt. Andra veckan blir det att åka söder ner till Mamma + syskon i småland =)

Annars har vi fixat och grejat i sovrummet. Målat och spacklat som tokar. Hoppas på att det blir klart snart, jag vill inte bo i student storlek längre =(

Idag har jag varit och shoppat lite spring grejer. Det blev ett par byxor, linne, lukt bollar till träningsväskan så att det luktar gott i den. Det blev också ett par löparskor med ett chip som man kopplar till iPhonen som mäter hur långt du springer, hastighet, medelhastighet, hur mycker kalorier du bränt mm =) Får se om det blir en runda redan ikväll.
Varför köper jag ett par skor med chip? Jo för att jag ska söka in på en utbildning till hösten och då måste man göra ett fystest. Så nu måste kondisen fort som attan upp =) haha får se om jag lyckas. Utbildningen är en 2årig KY utbildning som heter Hälsoutvecklare. Där blir man personligtränare, coach förelärare mm. Men det är ju inte ens säkert att jag kommer in.

Nä nu blir det till att plocka iordning här hemma och strax börja med middagen så min J får sig lite mat när han kommer hem från jobbet.
Btw, imorgn blir det bio i Stockholm med Maya =) Eclipse.



                                       
                     Nike skor med chip,Nike byxor, linne och lukta gott bollarna.



                                                 
                    Detta är min favorit Smoothie just nu. Den är gjord på fryst mango frysta hallon
                   lätt vaniljyoghurt och proteinpulver banan. Det är så sjukt gott =)
                   Super innan lr efter träning.


Ha en bra kväll!!



SOMMAR!

2010-07-21 - 18:24:07
Nu var det ett tag sedan jag skrev igen, men det är ju sommar så då ska man inte sitta inne! =)
Sedan har jag jobbat massor det senaste veckorna också. Men nu kommer det en uppdatering i bilder av vad jag har hittat på de närmsta veckorna.


                                                   
                              

               Johanna och Mattisa var här en dag.    Badat med Robin, Amanda & Annica från MM


                          

                         

                         

                 

             Lite bilder från helgen ute i J's föräldrars stuga i Nolsterbystrand.

Fullt Upp!

2010-07-07 - 23:41:07
Nu har jag äntligen tid att sitta här en liten stund. Det har varit en del jobb i veckan och sedan har ju vädret varit underbart så man vill ju va ute så länge som möjligt.

Helgen har varit underbar. Vi var ute i Uppsalas skärgård lr vad man kallar det i Nolsterbystrand där J's försäldrar har en underbar liten stuga bara några hundra meter från havet. Vi har solat, badat, åkt båt och bara njutit av den svenska sommaren. Min mamma och plast pappa var med ut på fredagen över dagen, så mysigt.
J och hans syster åkte lite wakeboard i lördags kväll. Jag var så trött så jag orkade verkligen inte pröva. Stinas kille testade men efter 6 misslyckanden så gav han upp. Usch det är inte lätt alls att komma upp.
Sedan blev det fiske i den underbara sommar kvällen. Det var så stilla och lugnt så det var underbart. Jag fick fisk när jag metade men när jag bytte bort mitt metspö mot J's kastspö så blev de inge mer fisk för mig. Men J ficka massor.
Söndagen spenderade vi på klipporna och så hann vi med lite grill innan vi drog oss mot staden igen.







Idag har jag jobbat men vid kl 16 mötte jag upp sötaste Amanda och så bar det iväg med tåg till Stockholm. Vi testade på Pole Dancing för första gången =) haha så jäkla svårt me shitt vad roligt. Jag är helt förälskad. Så nu blir det förhoppningsvis något jag kommer träna 1gång i veckan i höst. Jag känner redan att träningsvären är på väg fram, hahaha.
http://www.poledancing.se/




Nu blir det sängen och imorgon är jag ledig så då blir det att sola och lämna lite blod.

God Natt!

Grattis Johanna!!!!

2010-07-03 - 08:32:05

Ett strort GRATTIS till min älskade Johanna på 30 årsdagen! Hurra Hurra Hurra Hurra!!!



Saknar dig så vännen!! Hoppas du får en helt underbar dag!





Nu ska vi börja riva ut golvet i sovrummet för att sen slänga allt på tippen. Vi ska försöka skynda oss så vi så fort som möjligt kan åka ut till Nolsterbystrans till J's pärons struga =)

Ha en skön helg!!!

Renovering & Besök!

2010-07-01 - 22:24:06
Igår kom min mamma och plast pappa från småland. Dom ska vara här tills på lördag.
Idag har vi hunnit med lite i sovrummet som vi håller på att renovera. Vi ska måla väggarna vita och river en vägg till en garderob för att få in skjutdörrar istället. Så nu är hålet utsågat och reglarna på plats. Det år mycket kvar men det är skoj när man ser lite resultat.

Kl 15 idag så hade jag en tid på Makeup Store för sminkning. Det var skoj och jag blev super nöjd med resultatet. Jag köpte mig en ögonskugga, ansiktsvatten och ögonkräm för summan man får handla för. Ska köpa mer men inte just nu.

Sedan mötte jag up J, mamma och Jonas på stan. Det blev middag på en helt undebar Italiens restaurang som heter Il Furno. Alla tog pizza och dom var såååå goda =) Sen strosade vi lite på stan och hamnade på Framfickan som är en utebar/pub/restaurang precis vid ån här i Uppsala, så mysigt.

Nu ska jag hoppa isäng för imorgon ska jag till gymet och köra lite Cardio innan vi sedan ska dra oss ut till J's föräldrars stuga vid havet. Det ska ju bli kanon väder hela helgen =) Underbart!!!!

Ha det gott! Go'Natt!!


Renovering =)




Min sminkning från Makeup store & från lite annat från idag.





Ja men en sak till. GRATTIS TESS! Hon fyller 29 år idag! Hurra Hurra Hurra Hurra!!!!!

www.lifebytess.webblogg.se
RSS 2.0