Söndag 26/9

2010-09-26 - 12:49:51
Jag sitter fortfarande i morgonrocken =) Tess ringde och väckte mig vid 11 idag, tur var väl de annars hade jag nog sovit till efter 12.
Igår var jag och J på födelsedags fest. Det var trevligt och mycket nya människor. Men min mage krånglar fortfarande så det var inte så roligt. Men annars var det super trevligt.
Idag skiner solen så jag ska ta och klä mig och ge mig ut så en skön lång promenad. Man måste ju passa på för man vet ju inte när man får se solen igen.
Igår shoppade jag ju lite me. Jag har inte handlat underkläder på super länge. Jag testade massor på h&m men inget satt bra. Så jag gick till Twilfit och hittade två super fina bh:ar med tillhörande trosor. Dom kostade en del så jag köpte bra den ena nu. Men jag är så nöjd och dom sitter så bra.
Nä nu blir det en promenad i det fina höst vädret!
Ciao

24/9

2010-09-24 - 20:01:02
Jaha då var denna veckan snart slut. Jag är ledig i helgen så det ska bli riktigt nice. Hoppas på bra väder för när jag var ledig i tisdags så var det skit väder =( Jag är så väderberoende. På lördag ska vi på födelsedagsfest hos en tjejkompis som fyllt 29år. Det blir lite mat och massa dricka. Jag känner nog inte så många men ska bli skoj att lära känna lite nytt folk.
Det var massor med folk på jobbet idag så vi hade massor att göra. Min mage har dock inte mått så bra så jag hoppas den tar igen sig i helgen för jag vill inte jobba nästa vecka med kramp.
Jag har suttit och lekt med min dator och hittat min kamera. Det finns massa roliga effekter som man kan fixa med. Riktigt roligt. Man kan typ få det så här:
haha roligt va?!
Nä nu ska jag ta och plocka undan lite här.
Ha en bra kväll!

23 September

2010-09-23 - 11:52:40
Idag är jag hemma från jobbet, har magsjuka =( Inte alls kul. Jag mår mycket bättre som tur väl är så imorgon blir det jobb. Det är så tråkigt att vara sjuk. Man orkar knappt göra något och alla jobbar.

Jag försöker lära  mig min Mac, det år inte det lättaste. Men det börjar ta sig. Det ända är att jag inte hittar vart jag får igång kameran?! någon som vet?

Så idag kommer min dag bestå av att sitta/ ligga i soffan och kolla på tv lr surfa. Jag måste ta mig till affären för att köpa lite mat och så ska jag försöka städa lite med.

Nä nu blir det en film! Ciao!

Jag är nu ägare till en....

2010-09-21 - 18:19:55



liten Macbook Pro! =) Så lycklig.







Nu ska ag laga klart min älggryta som står och puttrar på spisen. Sen blir det en runda ner på stan för att träffa en kompis från Tyskland som jag inte träffat på 5år =) Vi träffades när jag var i Australien första gången, på ett vandrarhem  i Mildura. Det ska bli kul!

Ha en bra kväll!

Höst & bara en massa regn =(

2010-09-21 - 10:33:35
Jag gick upp tidigt idag för att ta tag i mitt liv igen och börja med sköna morgonpromenade. Men fan vad det regnade! Nu har det äntligen slutat så nu ska jag skynda mig ut en sväng innan magen skriker allt för mycket efter frukost.

Idag ska jag in handla något som jag längtat efter ett tag nu =) Ihhh kan knappt vänta! Ni får reda på det senare idag ;) Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge =)


Ha en bra dag!




Finast av alla!! Älskar dig!

HöstMys!

2010-09-18 - 23:05:30
Hahaha nu var det ett tag sedan jag var här igen. Vet inte vad det är men jag tycker det tar så mycket tid att skriva och läga up bilder här. Men jag kanske tycker det för att jag är inne så sällan så det blir så mycket varje gång??

Jag jobbar hela helgen så snart blirdet sängen. Vi har shop around the clock på jobbet i helgen och det är helt kaos!! Folk är fan inte kloka någonstans. Vi har billiga varor nästan varje timme som locktänger för 99kr lr hårtrimmer för 79kr. Folk köar timmar innan och beter sig dom djur när klockslaget är inne. Dom ligger på golvet och krälar för att få en jäkla hårtrimmer för 79kr. Sen blir dom sura och skriker och är otrevliga mot oss när dom inte hinner få något. Så jag ser inte fram emot att gå till jobet imorgon igen.

Hösten är verkligen här och et märks så väl på vädret och på mig. Jag är verkligen ingen höst/vintermänniska, jag blir trött något så in i norden och deppig. Men det är lite mysigt på samma gång. Alla färgade löv, och det är så skönt och fint när det är fint väder. Det luktar höst och fräscht. Men nu har det bara regnat i några dagar och det är bara blääääää.

Träningen går inte alls bra. Jag har typ bara tränat 2ggr sedan lesmills i Globen. Det var as kul ialla fall och det är redan inbokat till nästa år. Det var helt sjukt mycket folk och vilken känsla sen! Så cooolt!!!! Utgången i huvudstaden sen vara kanon kul men lite suddig här och där ;)

Nä nu blir det sängen för att jobba 9-19 imorgon igen med galna kunder :S
God natt gott folk!



 


Vardag!

2010-09-01 - 22:25:00
Nu är semestern slut och allt börjar bli vardag igen. Jag har börjat jobba på min nya heltidstjänt och första veckan hade vi mellandagsrea på jobbet. Tror ni jag hade ångest när jag fick höra på julmusik och ha tomteluva på?! JA är svaret som ni kanske redan vet. Jag är depp för sommaren är så gott som slut och så kommer man till jobbet och måste ha jul =(

Jag har börjat träna igen, lr jag började och blev förkyld så jag har tagit det riktigt lugnt hela veckan med ingen träning alls. Men jag har börjat med att ta övningar från
www.bodyrock.tv Shit vad jobbigt och vilken träningsvärk jag haft. HÄRLIGT!!! Så det tänkte jag fortsätta med. Imorgon kommer Tess http://www.tesssvedbom.blogspot.com/ hit för att på fredag bege oss till Stockholm för LesMills träningskonvent i globen hela lördagen. Det kommer instruktörer från hela världen. Det kommer bli så roligt men jag hoppas att jag mår bra tills dess och att jag kommer orka. Sedan blir det ju lite fest på kvällen i våran huvudstad. Ska bli nice =)

Nu är vi äntligen klara med sovrummet lr ja så långt det går. Vi har beställt skjutdörrarna som ska upp i garderobsöppningen. Sedan ska det bara upp lite gardiner och så har jag hittat två sängbord på Ikea som ska få flytta in där med. Så nu ska vi börja ringa runt och kolla efter några bra hantverkare som kan ta sigan vårt badrum som vi ska kakla. Nu är det plastmatta i hela som inte så så tjusigt. Kommer att kosta en del dock. Men men kommer bli fint när det är klart sen.

Nu får ni lite bilder från sommaren och från lägenheten.
See Yaa!!


Semester i Norr!
   


   

    

    

    


Semester i Söder
    

    




Sovrummet, FÖRE!
  

EFTER!
  
RSS 2.0