Ensam!

2010-03-11 - 19:38:05

Jag har inte haft tid eller orkat blogga för jag jobbar som en tok och sedan blir det nästan direkt sängen när jag kommer hem.Jag är ensam hemma på veckorna nu me för min älskade jobbar borta måndag - fredag. Det kanske är bra just nu för jag är helt slut när jag kommer hem på kvällarna. Men han ska jobba så i 6veckor, känns lite väl länge. Det är så tråkigt att vara hemam själv och lite läskigt.

Nu ska jag städa och diska lite innan det blir lite tv och sedan sängen.
Ha en underbar kväll.
Kramar


Drömmer mig bort från snö och kyla!

JOBB!!!!

2010-03-05 - 19:48:11

Shit vad jobb det är just nu. Vi håller på att fylla varuhuset och det är ju inte lite grejer som ska in. Sen ska allt ha skylltar, priser och allt ska skrivas för hand. haha men tiden går så fort. Idag var jag ledig och tur var väl det för igår kväll så gick en gammal lagning sönder på en tand. Ajajaj inte skoj alls och gud va det ilade. Men nu är den lagad och jag är nästan en 1000ing fattigare. Svider i plånboken.

Nu är det tapetserat och klart. Blir så fin så. Och nu håller J, hans bror och pappa på att lägga in golvet. Det var visst inte det bästa golvet, är visst ganska så ömtåligt. Men men fint blir det. Dom började runt 14 tiden och har väl kommit lite mer än halvvägs. Sen ska vi köpa lister och fönsterbrädor. Sen är det klart, äntligen. Då blir det till att åka till ikea och köpa tvbänk och soffbord. I veckan så tänkte jag leta efter gardiner. Hihi det är så kul att göra nytt och ännu roligare när det är klart.

Jag sprang en sväng på stan innan och inhandlade lite nytt puder och dvs på MakeUp Store. Blev ett par skor, leggings och en lång cardigan också. Jag köpte också en farfars trjöra till min älskling, hoppas han tycker om den.
NU blir det lite tv och sen sängen. Ska en sväng på stan imorgon fm också.
Ha en underbar kväll.
Kram
Lite renoverings bilder.
   


   

RSS 2.0