Fullt Upp!

2010-07-07 - 23:41:07
Nu har jag äntligen tid att sitta här en liten stund. Det har varit en del jobb i veckan och sedan har ju vädret varit underbart så man vill ju va ute så länge som möjligt.

Helgen har varit underbar. Vi var ute i Uppsalas skärgård lr vad man kallar det i Nolsterbystrand där J's försäldrar har en underbar liten stuga bara några hundra meter från havet. Vi har solat, badat, åkt båt och bara njutit av den svenska sommaren. Min mamma och plast pappa var med ut på fredagen över dagen, så mysigt.
J och hans syster åkte lite wakeboard i lördags kväll. Jag var så trött så jag orkade verkligen inte pröva. Stinas kille testade men efter 6 misslyckanden så gav han upp. Usch det är inte lätt alls att komma upp.
Sedan blev det fiske i den underbara sommar kvällen. Det var så stilla och lugnt så det var underbart. Jag fick fisk när jag metade men när jag bytte bort mitt metspö mot J's kastspö så blev de inge mer fisk för mig. Men J ficka massor.
Söndagen spenderade vi på klipporna och så hann vi med lite grill innan vi drog oss mot staden igen.







Idag har jag jobbat men vid kl 16 mötte jag upp sötaste Amanda och så bar det iväg med tåg till Stockholm. Vi testade på Pole Dancing för första gången =) haha så jäkla svårt me shitt vad roligt. Jag är helt förälskad. Så nu blir det förhoppningsvis något jag kommer träna 1gång i veckan i höst. Jag känner redan att träningsvären är på väg fram, hahaha.
http://www.poledancing.se/




Nu blir det sängen och imorgon är jag ledig så då blir det att sola och lämna lite blod.

God Natt!
Postat av: Tess

Vill ju också prova poledancing!!! Måste testas nästa gång jag åker uppåt! Ha det bäst! Kram

2010-07-08 - 21:00:58
URL: http://lifebytess.webblogg,se
Postat av: Eroooticaaa

Hej! Kolla gärna in min nya sex och kärleksblogg:D Jag har en massa kategorier för honom/henne, noveller, myter, relationer, sextips, ställningar och en massa mer :) kan vara värt att titta in, just nu har jag haft en gästbloggare också:)



Tack på förhand!

2010-07-15 - 22:18:17
URL: http://eroooticaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0