Första gången!

2008-08-17 - 20:49:49
Hej hej!
Nu har jag funderat och funderat över att skaffa en blogg och nu gjorde jag det. Jag vet inte riktig vad jag ska skriva om eller hur ofta det kommer bli men jag ger dett ett försök i alla fall.

Idag har jag inte gjort mycket alls. Jag är mest trött och grinig nu förtiden men det har ju sina förklaringar. Jag jobbar som en idiot, blev 7nätter i sträck denna veckan, plus att det bara öser ner ute hela dagarna. Jag blir helt slut, vill bara gräva ner mig. Annars jobbar jag 5nätters veckor nu på sommaren på ett tvätteri lr nej så fick man inte säga, det heter lounching företag.  Jag har bara 2veckor kvar nu, känns skönt en ändå inte. Hade behövt stanna för jag har inget jobb sen och som många vet så åker jag och min J jorden runt den 18/11 så jag behöver verkligen ett jobb så jag kan spara mer pengar.  Vi kommer bli borta i nästan 6månader. Sydamerika står först på listan. Rio de janeiro blir första stoppet och där kommer vi va i 4dagar innan vi ska ge oss ut på en 11dagars bussresa till ett vattenfall som heter Iguazufalls, sen fostsätter vi ner mot Buenos Aires via ett Kaffe destrikt. Vi blir 2dagar i Buenos där vi kommer utforska mm. Sen blir det flyg till Lima i Peru. Samma dag som vi kommer ska vi ut på en 12dagars tur ut till Inka Leden, inka byn och Amazonas jungeln. Nä vi kommer tillbaks från den turen så blir vi kvar 2dagar i Lima för att kolla runt lite. Nästa stopp blir L.A i en dag. Vi skulle inte åka till Usa alls men vi är tvugna att mellan landa där och på grund av tids skillnaderna så blev det en hel dag där, inte fel allas :D Blir väl att ta en taxi in till centrum för en heldags sightsing. Fiji nästa, 2veckor över jul och nyår :D Vi vet inte vad vi ska hitta på där ännu men det blir nog mest att ligga på stranden och utforska ön lite.
Nya Zeeland sen. Vi landar på norra ön och ska ta oss ner med buss lr något annat fordon till södraön. Här blir det lite av varje, som ni kanske vet så är nya zeeland känt för att vara ett äventyrs land, så det kan bli lite fallskärms hoppning mm.
Sen flyger vi Till Australien, ett underbart land. Här har jag varit förut och jag älskar det :D Helt super fantastiskt. Vi landar i Sydney och sen blir det att bussa upp genom landet på guldkusten till cairns, med massa stopp i olika städer. Från cairns blir det flyg ut till Alicesprings för att ta en titt på den stora röda stenen. DÄrifån flyger vi till den nordligaste orten, Darwin. Här stannar vi några dagar innan vi flyger över till Singapore. Nu blir det åter igen buss genom asiens underbara land, upp genom malaysia och Thailand där Bangkok är vårat sista mål. Denan sträcka har vi inte heller planerat så mycket på. Det blir väl att vi kommer ta det mesta som det kommer.
Ja så här ser vår resa ut. Vi längar så vi snart spricker :D


Tack för mig och mitt första inlägg på min blogg.
Ciao tutti!
Postat av: Linnéa

Gud så underbart det låter.. Jag är sååå avundsjuk.. Jag hoppas ni tar många, många bilder så vi kan sitta här och avundas.. :P

2008-08-17 - 21:02:20
URL: http://thisisnea.blogg.se/
Postat av: linn

välkommen till bloggarnas värld;)

2008-08-17 - 21:03:31
URL: http://linnorlin.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jättekul! Blir perfa när vi ska resa. Då kan du slänga in ett o annat inlägg här så vi vet hur ni har det. Hoppas allt är bra i regnet!

Kramar

2008-08-17 - 22:35:01
URL: http://hannamariak.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Vilken häftig resa! Hoppas allt är bra med dig! Kram

2008-08-19 - 07:48:56
URL: http://pernillaohlsson.blogg.se/
Postat av: Linn

tack :) !! Jaa, typ, mest grått :)

2008-08-19 - 08:48:35
URL: http://linnorlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0